Moderat adgang til mødet med venteværelset

Håndter indkommende mødedeltagere med venteværelset, der sætter værten i magt til individuel eller gruppeadgang plus blokering og fjernelse.

Hvordan det virker

  1. Værten aktiverer venteværelset
  2. Mulighed for at:
    en. Indrøm deltageren, når han ser meddelelsen "Waiting to Join"
    b. Gå ind i venteværelset for at trække deltagerlisten op
  3. For flere poster skal du vælge individuelt eller "Indrømme alle" 
  4. For at nægte adgang, valgmulighed for at fjerne (deltager kan tilmelde sig senere) eller mulighed for at blokere (deltager kan ikke deltage senere)
venteværelset venter på værtsmin

Kontroller mødeindgang

Venterummet er et virtuelt iscenesættelsesområde, der giver deltagerne mulighed for at vente på et møde via internettet eller telefon, hvilket giver værtsbuffertiden og adgangsfleksibilitet. Værter kan trække deltagere individuelt eller i en gruppe. Deltagerne gøres opmærksomme med beskeder om, at værten er eller ikke er ankommet endnu, og de vil snart blive sluppet ind.

Forenkle flere møder

Lad deltagerne vide, at de er på det rigtige sted, og få dem til at føle sig velkomne. Venterummet fungerer godt til klinikker, der er vært for flere telehealth-aftaler eller for HR-fagfolk, der fører kandidater gennem en orientering.

gruppesession
venteværelset venter på tilladelse

Gennemfør sikre og sikre møder

Mødet bliver ikke aktivt, før værten ankommer, og moderatorer kontrollerer, hvem der får adgang, og hvem der nægtes adgang. Derved beskyttes dit og dine deltageres privatliv, og forstyrrelser undgås. Venteværelset giver moderatorer mulighed for at sikre, at kun de inviterede til din videokonference får adgang til mødet. Derudover kan værter blokere og/eller fjerne deltagere når som helst.

Administrer, hvordan et møde flyder fra starten med venteværelset.

Rul til top
callbridge
Beskyttelse af personlige oplysninger

Denne hjemmeside bruger cookies, så vi kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookieoplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner som at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, og hjælpe vores team med at forstå, hvilke dele af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige. Se vores privatlivspolitik for yderligere information.

Callbridge sælger ikke (som “salg” traditionelt er defineret) dine personlige oplysninger.

Det vil sige, at vi ikke giver dit navn, din e -mail -adresse eller andre personligt identificerbare oplysninger til tredjemand i bytte for penge.

Men i henhold til lovgivningen i Californien kan deling af oplysninger til reklameformål betragtes som et "salg" af "personlige oplysninger". Hvis du har besøgt vores websted inden for de sidste 12 måneder, og du har set annoncer, kan der i henhold til lovgivningen i Californien være personlige oplysninger om dig blevet "solgt" til vores annoncepartnere. Indbyggere i Californien har ret til at fravælge "salg" af personlige oplysninger, og vi har gjort det let for enhver at stoppe de informationsoverførsler, der kan betragtes som et sådant "salg". For at gøre dette skal du deaktivere cookiesporing i denne model.