Callbridge хэрхэн

Онлайн уулзалт хэрхэн эхлэх вэ

Энэ бичлэгийг хуваалц

Манай Хэрэглэгчийн Амжилтын Багийн Сарагийн өгүүлснээр Callbridge дээр онлайн уулзалтыг хэрхэн эхлүүлэх вэ .

Youtube видео

Модераторын хувьд та өөрийн бүртгэлдээ нэвтэрч, Нэвтрэх товчийг дарна уу.

Нэвтрээд дараа нь Эхлүүлэх товчийг дараад, дараа нь Интернетээр нэгдэхийг сонгоно уу.

Та онлайн уулзалтад анх удаа нэгдэх үед танаас зөвшөөрөл хүсэх хүсэлт хүлээн авах болно: микрофондоо хандахыг зөвшөөрөхийн тулд " Зөвшөөрөх " товчийг дарна уу.

Анхны дуудлага хийгчээр та утсаар залгаж байгаа мэт хөгжим сонсох болно. Бусад хүмүүс нэгдэх үед тэдний нэр бүхий хавтан гарч ирэхийг та харах болно . Хэрэв тэд утсаар нэгдэж байгаа бол тэдний утасны дугаарын эхлэлийг та харах болно.

Та хөгжмийн зогсолт зогсохыг анзаарах болно. Энэ бол та хуралд нэгдэх явдал юм.

Хэрэв та видео функцийг асаахыг хүсвэл дэлгэцийнхээ дээд хэсэгт байрлах Видео дүрс дээр дараад дахин хандах эрхтэй эсэхээ шалгана уу . Дэлгэцээ анх удаа хуваалцах үед танаас энэ өргөтгөлийг суулгахыг хүсэх болно . Үүнийг дарна уу - хэдэн хором шаардагдах бөгөөд дараа нь та эхлүүлж болно. Та одоо дэлгэцээ бүхэлд нь хуваалцах боломжтой.

Баруун талд нь та Чат дээр дараад чат цонх нээж болно. Та мөн оролцогчдын жагсаалтыг харж болно.

Модераторын удирдлага таны оролцогчдод харагдахгүй байгаа ч та хүмүүсийг дуугүй болгож , тэднийг өөрсдийгөө дуугүй болгохыг сонгож болно.

Цаашилбал, та урилга илгээх замаар хүмүүсийг уулзалтад урьж болно.

Бичлэг товчийг дарах үед та зөвхөн аудиог бичих үү, эсвэл дэлгэц хуваалцах болон видео чат зэрэг онлайн хурлын туршлагыг бүхэлд нь бичих үү гэдгээ шийдэж болно.

Баруун талын хавтан эсвэл оролцогчдын жагсаалтаар дамжуулан та хэн нэгнийг модератор болгож , тэдний мөрийг дуугүй болгох/нээх боломжтой.

Дуудлагаа дуусгасны дараа " Утсаа таслах" дээр дарна уу . Уулзалтад оролцож буй бүх хүнтэй холбоо барихаа болихын тулд "Хурлыг дуусгах" дээр дарна уу . Хэрэв та бүх хүнийг яриад үлдээхийг хүсвэл "Хурлаас гарах" дээр дарна уу.

Та онлайн уулзалтын талаар дараах дэмжлэгийн хуудасны нийтлэлээс дэлгэрэнгүй уншиж болно: Видео хурал хэрхэн эхлүүлэх вэ

Callbridge-г анх ашиглаж байхдаа энэ нь танд хэрэг болсон гэж найдаж байна. Бидний талаар эндээс олж мэдээрэй.

Тэр болгонд сайхан уулзалт хий. 

Энэ бичлэгийг хуваалц
Мэйсон Брэдлигийн зураг

Мейсон Брэдли

Мейсон Брэдли бол маркетингийн маэстро, олон нийтийн мэдээллийн хэрэгслийг мэддэг, үйлчлүүлэгчдийн амжилтын аварга юм. Тэрээр FreeConference.com гэх мэт брэндүүдийн агуулгыг бий болгоход туслах зорилгоор олон жилийн турш iotum компанид ажиллаж байна. Пина колада хайрлах, бороонд автахаас гадна Мэйсон блог бичих, блокчэйн технологийн талаар унших дуртай. Түүнийг оффист байхгүй үед та түүнийг хөл бөмбөгийн талбай дээрээс, эсвэл Бүх хоол хүнсний “Идэхэд бэлэн” булангаас барьж магадгүй юм.

Илүү ихийг судлах

Callbridge ба Webex

2021 оны хамгийн шилдэг Webex хувилбар: Callbridge

Хэрэв та бизнесийнхээ өсөлтийг дэмжих видео хурлын платформ хайж байгаа бол Callbridge-тэй ажиллах нь таны харилцаа холбооны стратеги хамгийн дээд түвшинд байна гэсэн үг юм.
TOP хүртэл гүйлгэж
дуудлагын гүүр
Нууцлалын тойм

Энэ вэбсайт нь танд хамгийн сайн хэрэглэгчийн туршлагыг өгөхийн тулд күүки ашигладаг. Күүки мэдээлэл нь таны хөтөч дээр хадгалагддаг бөгөөд та манай вэбсайт руу буцаж ороход таныг таних, манай багт вэбсайтын аль хэсэг нь танд хамгийн сонирхолтой, хэрэгтэй болохыг ойлгоход туслах зэрэг функцуудыг гүйцэтгэдэг. Дэлгэрэнгүй мэдээллийг манай Нууцлалын бодлогоос үзнэ үү.

Callbridge нь таны хувийн мэдээллийг зардаггүй ("зарах" уламжлал ёсоор тодорхойлогддог).

Өөрөөр хэлбэл, бид таны нэр, имэйл хаяг эсвэл бусад таниулах мэдээллийг мөнгөний оронд гуравдагч этгээдэд өгдөггүй.

Гэхдээ Калифорнийн хуулиар зар сурталчилгааны зорилгоор мэдээлэл хуваалцах нь "хувийн мэдээллийг худалдах" гэж тооцогддог. Хэрэв та өнгөрсөн 12 сарын хугацаанд манай вэбсайтад зочилж, зар харсан бол Калифорнийн хуулийн дагуу таны хувийн мэдээллийг манай сурталчилгааны түншүүдэд "зарсан" байж магадгүй юм. Калифорнийн оршин суугчид хувийн мэдээллийн "борлуулалтаас" татгалзах эрхтэй бөгөөд ийм "борлуулалт" гэж үзэж болох мэдээллийн шилжүүлгийг зогсоохыг бид хүссэн хүн бүрт хялбар болгосон. Үүнийг хийхийн тулд та энэ загварт байгаа күүки хянах функцийг идэвхгүй болгох хэрэгтэй.